2021 Mutfak Dekorasyonu Trendleri

PAYLAŞ, ARKADAŞLARIN DA HABERDAR OLSUN

Ev dekorasyonu denildiğinde pek çoğumuzun aklına salon ve oturma odası dekoru gelse de aslında evinizin diğer alanları da trendler doğrultusunda şık dokunuşları hak ediyor. Ev hayatınızda zamanınızın önemli bir kısmının geçtiği mutfaklar da bundan nasiplenmeli! Siz de bizim gibi düşünüyorsanız ve mutfağınızı bugüne uygun bir şekilde dekore etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, 2021 mutfak dekorasyon fikirleri:

Koyu Rengin Cazibesi Mutfaklarda

Siyah, kahverengi, lacivert, zümrüt yeşili, mürdüm eriği gibi renkler 2021 mutfak dolabı renkleri olarak dikkat çekiyor. Mutfak dolaplarında çift renk kullanımı ise mutfaklardaki bir diğer trend. Örneğin alt modülde başka renk, üst modülde başka renk ya da dolap kapağında bir renk, çerçevelerde başka renk tercih edebilirsiniz.

Mutfak dekorasyonunda genellikle açık renkler tercih edilse bile son yıllarda koyu renkler de alanın dizaynında daha çok söz sahibi olmaya başlamıştı. Bu yıl ise metal detaylar ve dikkat çekici tasarımlarla buluşup lükse vurgu yapan koyu renkler mutfak trendleri arasında yer alıyor.

Doğal Etkiler Ön Planda

Bu yıl doğal etkileri bolca göreceğiz. Elbette mutfaklarda da bu yansımayı görmemiz mümkün. Ahşap ya da mermer tezgâhlar, alanda yer verebileceğiniz bitkiler ve ahşap dekoratif raflar sayesinde doğal yansımaları mutfağınıza taşıyabilirsiniz.

Ayrıca bitkilere mutfakta da yer var! Nane, biberiye, maydanoz, hatta domates, salatalık gibi sebzeleri saksılara ekebilir ve mutfağınızda küçük bir sera oluşturabilirsiniz.

Alanları Görsel Olarak Bölen Seramikler

Mutfak zeminlerinde ve duvarlarında kullanılan, alanın görünümünü doğrudan etkileyen unsurlardan biri de seramikler! Mutfak seramikleri sayesinde alanı bölmek ise yılın trendlerinden. Örneğin mutfak tezgâhının olduğu bölümü farklı, mutfak masasının olduğu bölümü farklı seramiklerle döşeyerek heyecan verici bir mutfak dekorasyonunun altına imzanızı atabilirsiniz.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyen postaları azaltmak için Akismet'i kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin .

Müşterilerimiz Ne Diyor?

Giyim Odası

Mobilya ve Dekorasyon Atölyemizde Beğendiğiniz Giyinme Odası Modellerini Projelendirerek Doğru...

Devamı
Bizi Takip Edin
Call Now Button