Banyo Dekorasyonu

PAYLAŞ, ARKADAŞLARIN DA HABERDAR OLSUN

Banyo dekorasyonunda değişiklik yapma zamanının geldiğini düşünüyor ve şık bir banyo tasarımı için neler yapabileceğinizi merak mı ediyorsunuz? Eğer trendlerin izinden gitmeyi seviyorsanız bu yazımız tam size göre! İşte, uygulayabileceğiniz 2021 banyo dekorasyonu fikirleri:

Doğal Etkiler, Bol Huzur

Doğal malzemelerle üretilen ürünlere de doğadan esintiler sunan detaylara da bu yıl bol bol yer var! İşte, bu durum banyolar için de geçerli. Ahşap banyo dolapları ve aksesuarları, hasır kilimler, sepetler, hatta bitkiler… Banyonuzda doğal bir izlenim oluşturmak için yararlanabileceğiniz pek çok unsur mevcut!

Alana Hareket Katan Metal Detaylar

Yılın trendlerinden birinin ahşap kullanımı olduğundan bahsetmiştik. Ahşabı ise metal detaylarla bir arada kullanmak oldukça popüler ve şık bir tercih! Bataryalardan banyo aksesuarlarına, dekoratif objelerden aydınlatma ürünlerine, hatta mobilyalara kadar pek çok kategoride metal detaylı, şık alternatiflerle karşılaşabileceğinizden şüpheniz olmasın.

Banyo Dolapları Işıl Işıl

Aynalar banyo tasarımı için olmazsa olmazlar arasında! Eğer banyo dolabınızın üst modülü aynaya sahip değilse sizinle güzel bir fikir paylaşmak isteriz. Banyoda yer verilecek aynaların, evin diğer alanlarında da kullanılabilen, tasarım konusunda dikkat çekici seçenekler olması son birkaç yıldır var olan bir trend. Şimdi ise bu kullanılan aynaların büyük boyutlu, kare ya da dikdörtgen tasarıma sahip olması oldukça popüler.

Eğer banyo dolabınızın üst modülü varsa ve dolayısıyla bu alana ayna konumlandıramıyorsanız da hiç merak etmeyin; banyonuzdaki uygun bir alana da ayna asabilirsiniz. Bu trend, özellikle banyosu küçük olanlar için oldukça kullanışlı. Aynaların alana derinlik katma özelliğinden yararlanarak banyonuzu olduğundan daha büyük göstermeniz mümkün. 

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyen postaları azaltmak için Akismet'i kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin .

Müşterilerimiz Ne Diyor?

Giyim Odası

Mobilya ve Dekorasyon Atölyemizde Beğendiğiniz Giyinme Odası Modellerini Projelendirerek Doğru...

Devamı
Bizi Takip Edin
Call Now Button